Danmarks Biavlerforening
Danmarks Biavlerforening

Forskellige opskrifter...

Karameller

Ingredienser

½ l. piskefløde

250 g. sukker

125 g. honning

50 g. finthakkede nødder

Fremgangsmåde

Fløde, sukker og honning koges sagte til massen er tyk, gylden og sej.

Hakkede nødder kommes i og massen hældes i firkantet form, beklædt med bagepapir.

Karamellerne skæres ud, når massen er næsten kold.

Tip

Pas på ikke at spise allesammen på en aften!

En til halsen

Ingredienser

3 dl. brøndum snaps

Saft af 2 citroner

3 spsk. smagfuld honning

Fremgangsmåde

Bland ingredienserne sammen, og opløs honningen.

Tip

Lad det trække en uge, før du serverer det.

Müsli

Ingredienser

1 glas honning (350 g.)

1 kg. havregryn

Tørrede æbler

Rosiner

Grofthakkede nødder

Solsikkekerner

Tørrede bananer

Tørret annanas

Tørret mango

Kokos flager

Fremgangsmåde

Tænd ovnen og stil den på 100°C

Lad honningen smelte i en bradepande.

Drys havregryn i og vend rundt i det med jævne mellemrum i ca. 1 time.

Lad så det køle af og bland derefter de forskellige frugter i efter smag.

Tip

Opbevares i tætte glas

Salling og Fjends Biavlerforening

Vores Mødested og Skolebigård findes ved:

Væksthus Spøttrup, Søndermarken 1

7860 Spøttrup

Kontakt email:

sfbiavl@gmail.com