Salling og Fjends Biavlerforening

Inga`s Honningkage

Opskrift
Ingredienser

2dl. honning (blødt)
2 dl. sukker
1 æg
2 dl. kærnemælk
1 tsk. natron
1 tsk. hjortetakssalt
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. kanel
1 tsk. allehånde
Saft og skal af 1 appelsin
10 dl. mel

Smørcreme
1 dl. vand
200 g. sukker
½ dl. citronsaft
250 g. god margarine
1 æggeblomme
1 spsk. vanilliesukker

Fremgangsmåde

Til kagen:
Alle ingridienser røres sammen.
Dejen kommes i to tærteforme, som er smurt og drysset med grahamsmel.
Bages ca. 30 min. ved 175°C

Smørcreme:
Vand og sukker koges til sukkeret er smeltet.
Afkøles og piskes, sammen med citronsaft, æggeblomme, blødt margarine og vanilliesukker.

Tip
Kagen bages mindst dagen før og lægges sammen med smørcreme.
Overtrækkes med chokolade inden servering.
Fryseegnet uden chokolade.

Opskrifter

Varm pæresalat med bacon
Opskrift
Honningmuffins med hindbær. 12 stk.
Opskrift
Honningstegt medister m. grønkålssalat
Opskrift
En lille en til halsen
Opskrift
Inga`s Honningkage
Opskrift
Sprøde vafler med nyslynget honning
Opskrift
Karameller med honning
Opskrift
Musli
Opskrift